La cábala y las relaciones

La cábala y las relaciones vertical

Format: Tapa tova amb solapa. 14×21 blanc i negre paper 100% reciclat
Número de pàgines: 120
Any del copyright: 2021
Idioma: Espanyol
Gènere: Creixement personal
ISBN: 978-84-948970-7-8

Enviament gratuït a Espanya (península i Balears) per correu ordinari.

PREU: 10€

Superó la cantidad máxima
Cantidad mínima de compra de 0 se requiere
Se permite Cantidad máxima de compra οf 3
10.000

Anar a la cistella / Anar a la tenda

La cábala y las relaciones

Iniciación a la cábala des de la numerología, el tarot y las letras hebreas y latinas.

Segons La Càbala l’ésser humà ha vingut a la vida a corregir els errors dels seus anteriors encarnacions. També dóna per fet que en el nostre interior hi ha una part divina que ens fa co-creadors de la nostra existència i per tant tot el que ens passa té una raó de ser, en la qual nosaltres intervenim conscient o inconscientment.

Árbol de la vida, La cábala y las relaciones
Il·lustració del Arbre de la Vida – autora Sílvia Gallego 2021

Amb aquestes premisses neix La cábala y las relaciones. Un manual pràctic on ens coneixerem a través de la numerologia amaga en el nostre nom i data de naixement. També ens farà coneixedors de les nostres relacions, per trobar aquest preuat equilibri entre no deixar de ser qui som i transitar amb els miralls dels altres.

Seguint les lleis universals aconseguirem arribar al nostre destí de manera equilibrada i feliç. Abans de néixer triem el lloc, data, hora de naixement i la família que ens va a acollir a la falda; així com el nom que ens aportés l’energia necessària per viure la vida. Triem a més el tipus de cos físic que ens permetrà allotjar a la nostra ànima i el sexe que voldrem experimentar.

Les lletres del nostre nom i dels cognoms familiars tenen un valor numerològic i una vibració energètica, que ens ajudaran a viure les situacions que ens anirem trobant d’una manera especial i diferent en cada un. Marcaran el nostre caràcter, personalitat, capacitat mental, emocional, psicològica i espiritual.

Cada etapa del nostre creixement físic correspon a una fase d’evolució a nivell espiritual i marca el ritme d’aprenentatge i d’integració de cada experiència viscuda.

El llibre ens convida a aquest autoconeixement per seguir avançant en el nostre camí de creixement espiritual.

Sobre l’autora

Loli González Ridao

Loli González Ridao, Sant Feliu de Guíxols, 1957, es defineix a si mateixa com una trapella aventurera. Una d’aquestes ànimes que han nascut per ajudar els altres des de l’acció i la presència.

Terapeuta físico-emocional, fundadora i directora de Centre Damiana de Platja d’Aro, amb més de vint anys d’experiència. Formada per mestres com la Sandrine Buzenet, Dr. José Luis Cabouli, Foster Perry entre d’altres en tècniques de sanació i creixement personal.

Els seus llibres estan pensats per ajudar a trobar-se a un mateix i curar les ferides que els propis patrons de pensament i creences limitants ens han generat.

Es l’autora de “Apren a meditar jugant com un nen, 2004” (versions catalana i española), “Niños de Luz – Cuentos para recuperar el Alma, 2010”, “Mensajes de tu ser interior (cartas), 2007”, “Soy yo, el cáncer, escúchame, 2016” i “Mi encuentro con Dios, 2018”.

Marcas de aceptación