Política de Privadesa

Qui som

La persona responsable d’aquest blog és Sílvia Gallego González, amb NIF 40537442B i domicili a Barcelona. La nostra adreça web és: https://www.silviagallegoyoga.cat i el correu electrònic de contacte: silviagallego_yoga @ gmail.com

Quines dades personals recollim i per què

Les persones que llegeixen el blog i ho s’interessen poden deixar els següents tipus de dades:

  • Dades dels subscriptors a la newsletter: nom, e-mail i interessos per les persones que es subscriuen a la nostra newsletter directament al blog o a través de les xarxes socials. Amb aquestes dades us envien informació sobre les nostres activitats, cursos, promocions, a través del correu electrònic.
  • Comentaris al blog: Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.
  • Compres a través de PayPal: Per tal de poder enviar-vos els llibres que compreu a través del blog i/o altres productes ho fem mitjançant la plataforma PayPal. Aquesta plataforma disposa d’un servei de seguretat i protecció de dades propi que podeu consultar en el següent enllaç: Condicions d’us.
  • Formulari de contacte: Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Analítiques

Per tal d’analitzar el rendiment de la nostra plataforma utilitzem les eines d’anàlisi de Google Analytics. Podeu revisar la política de privadesa d’aquest proveïdor en el següent enllaç.

Amb qui compartim les vostres dades

CAP de les dades proporcionades directa o indirectament (ip, navegador) es comparteixen, transfereixen o cedeixen amb tercers.

Quant de temps retenim les dades

Si us subscriviu a la newsletter mantindrem les vostres dades indefinidament fins que nos ens indiqueu que no voleu rebre més informació per part nostre. O bé fent servir les eines per des-subscriure’s de la pròpia newsletter o contactant directament amb nosaltres a través del correu electrònic.

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Si feu una compra online el nostre blog rep les dades: Nom, adreça física, telèfon i e-mail de contacte per tal de poder gestionar la comanda. Un cop gestionada les dades s’emmagatzemen durant un any.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si hi heu deixat comentaris, us heu subscrit o realizat alguna compra, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem.

Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Recopilem informació sobre els visitants que comenten en els llocs que utilitzen el nostre servei contra el correu brossa d’Akismet. Li informem que el que recopilem varia segons el blog, però generalment inclou la direcció IP del comentarista, l’agent de l’usuari, el referent i l’URL del lloc (juntament amb una altra informació proporcionada directament pel comentarista, com el seu nom, el seu nom d’usuari, el seu correu electrònic, la direcció i el comentari en si).

Informació de contacte

Podeu exercir els vostres drets a rectificació i/o cancel·lació a través del correu electrònic silviagallego_yoga @ gmail.com

Informació addicional

Aquesta política de dades respon al cumpliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, i s’ha adaptat a la implantació de la GDPR. La nostra política de tractament de dades ha sigut actualitzada per adaptar-se a la normativa europea el maig del 2018.