Qui sóc jo?

Enginyera de Telecomunicacions de professió i des de fa uns anys professora de Hatha Yoga, Yin Yoga, Meditació i Prânâyâma. Amant del ioga; aprenent i estudiant eterna; cercadora incansable de la pau i la felicitat.

Formació:

  • Professora de ioga diplomada per l’AEPY (Asociación Española de Practicantes de Yoga). Acreditada per l’administració (Acreditat). Especialista en pranayama (la respiració conscient).
  • Formada en Ioga Restauratiu per Marta Puig, en Yin Ioga per Mariona Royo i Especialització en Tècniques de Meditació per Ananta Sri.
  • Formada en Ioga per l’Embaràs i el Postpart per l’Àgata Subirats i l’Imma Campos.
  • Formada en Sanació Energètica per Héctor Díaz.

Després del meu pas per la universitat i la incorporació al món laboral en el mercat de les telecomunicacions, vaig començar a experimentar un vuit emocional acompanyat de diferents malestars físics (dolor lumbar, contractures freqüents, asma, ansietat). Per alleugerar-les vaig descobrir el ioga i amb l’Escola Yogavida, on vaig començar com a alumna i segueixo com a professora. Gràcies al ioga i al Habib BA, el meu mestre, he trobat l’equilibri mental, físic i espiritual que em permet combinar les dues facetes de la meva vida.