Qui sóc jo?

Benvingud@!

L’Editorial Sílvia Gallego Yoga neix al 2017 com a culminació de la publicació de la meva primera obra “La respiración y el yoga“. Des de llavors sense voler-ho l’ínfim projecte editorial s’ha anat ampliat fins al dia d’avui, amb obres d’autors amb qui comparteixo filosofia de vida i camí.

Per si no em coneixes, em presento.

Carlos Foton Art - YogaOne
Fotografia por Carlos Photon Art

Aquesta sóc jo. Sílvia Gallego, autora i editora de llibres de respiració, ioga i creixement personal, professora i amant de el ioga, aprenent i estudiant eterna, buscadora incansable de la pau i la felicitat.

Multifacètica amb sensibilitat cap a la pròpia expressió espiritual. No m’identifico amb cap corrent filosòfic, ni religiós en concret, sinó que decideixo explorar-internament per descobrir el veritable ésser. La presència.

Formació:

  • Enginyera superior en Telecomunicacions per la ETSETB (Telecom BCN).
  • Professora de ioga diplomada per l’AEPY (Asociación Española de Practicantes de Yoga). Acreditada per l’administració (Acreditat). Especialista en pranayama (la respiració conscient).
  • Formada en Ioga Restauratiu per Marta Puig, en Yin Ioga per Mariona Royo i Especialització en Tècniques de Meditació per Ananta Sri.
  • Formada en Ioga per l’Embaràs i el Postpart per l’Àgata Subirats i l’Imma Campos.
  • Formada en Sanació Energètica per Héctor Díaz.

Després del meu pas per la universitat i la incorporació al món laboral en el mercat de les telecomunicacions, vaig començar a experimentar un vuit emocional acompanyat de diferents malestars físics (dolor lumbar, contractures freqüents, asma, ansietat).

Per alleugerar-les vaig descobrir el ioga i amb l’Escola Yogavida, on vaig començar com a alumna i segueixo com a professora. Gràcies al ioga i al Habib BA, el meu mestre, he trobat l’equilibri mental, físic i espiritual que em permet combinar les dues facetes de la meva vida.