Mi encuentro con Dios

Mi encuentro con Dios

Format: Tapa tova sense solapa. 14×21 blanc i negre paper 100% reciclat
Número de pàgines: 215
Any del copyright: 2018
Idioma: Español
Gènere: Creixement personal
ISBN: 978­-84­-948970­-0-­9

Enviament gratuït nacional a Espanya (península i Balears) per correu ordinari.

PREU: 10€

Superó la cantidad máxima
Cantidad mínima de compra de 0 se requiere
Se permite Cantidad máxima de compra οf 3
10.000

Anar a la cistella / Anar a la tenda

L’autora ens porta el seu llibre més personal i autobiogràfic. Un relat on es barrejarà el passat, el present i les vides passades mitjançant regressions que han marcat el seu camí de vida. Una obra culme que ens acosta a l’espiritualitat des d’un nou punt de vista.

La narració és senzilla i propera tal com l’autora, apta per a tots els públics. Interessant i emotiva de principi a fi ens farà partícips de les seves vivències per fer-nos de mirall i recordar-nos que en el més profund de nosaltres es troba també aquesta part divina.

«La naturaleza me ha ayudado a comprender que todo está en equilibrio, desde el brote más tierno de hierba hasta el tronco más grueso y fuerte de un viejo roble. Todo tiene su razón de ser, yo únicamente he de aprender a respetarlo todo sin preguntarme nada, simplemente aceptando que todo está ahí por algo que solo Dios sabe, observando y gozando de ello.

Ofreciendo cada uno de mis actos a él, le estoy venerando, por consiguiente me estoy venerando a mí misma.

Es el momento de que viva mi fe desde la acción, ya que en mi experiencia de monja no pude hacerlo mucho tiempo. ahora soy consciente de que todos somos Dios.

Espero que la lectura de mi experiencia te haga reflexionar, que puedas detenerte un momento, silenciarte para llegar a tu Dios interior. Te está esperando.

Gracias especiales a ti, Arial por ayudarme a expresar mis tesoros interiores con el mayor respeto hacia las personas implicadas en mis experiencias.»

Sobre l’autora

Loli González Ridao

Loli González Ridao, Sant Feliu de Guíxols, 1957, es defineix a si mateixa com una travessa aventurera. Una d’aquestes ànimes que han nascut per ajudar els altres des de l’acció i la presència.

Terapeuta físic-emocional, fundadora i directora de Centre Damiana de Platja d’Aro, amb més de vint anys d’experiència. Formada per mestres com la Sandrine Buzenet, Dr. José Luis Cabouli, Foster Perry entre d’altres en tècniques de sanació i creixement personal.

Els seus llibres estan pensats per ajudar a trobar-se a un mateix i curar les ferides que els propis patrons de pensament i creences limitants ens han generat.

Es autora d’ “Aprendre a meditar jugant com un nen, 2004”, “Niños de Luz – Cuentos para recuperar el Alma, 2010”, “Mensajes de tu ser interior (cartas), 2007”, “Soy yo, el cáncer, escúchame, 2016” i “La cábala y las relaciones, 2021”.

Garantia de pagament:

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és stripe-badge-grey-300x98.png