Respira en ti y en el bebé (cat)

Respira en ti y en el bebe vertical

Format: Tapa tova sense solapa. 14×21 blanc i negre paper 100% reciclat
Número de pàgines: 160
Any del copyright: 2020
Idioma: Espanyol
Gènere: No-ficció Embaràs
ISBN: 978-84-090292-0-4

Enviament gratuït nacional a Espanya (península i Balears) per correu ordinari.

PREU: 15€

Superó la cantidad máxima
Cantidad mínima de compra de 0 se requiere
Se permite Cantidad máxima de compra οf 3
15.000

Anar a la cistella / Anar a la tenda

Aquest llibre és per a tu. Un regal des de l’ànima perquè puguis gaudir del teu embaràs.

Després d’escriure el meu primer llibre, La respiración y el yoga, un tractat sobre pranayama o respiració conscient, vaig continuar amb la meva formació personal en el món de l’ioga. Com practicant, amant i professora de ioga, un no deixa mai de formar-se i indagar per conèixer-se i créixer. El ioga és un camí d’evolució on ens trobem a nosaltres mateixes, amb les nostres llums i les nostres ombres. Requereix constància i dedicació a molts nivells i, per la meva ment inquieta, es resumeix en ànsia de coneixement.

En una de les formacions que he rebut des de llavors, enfocada a ser instructors de ioga per a embarassades i postpart, la professora repetia constantment una frase que em va quedar gravada: «Si no respires, no funciona». Va ser en aquest moment on es va sembrar la llavor d’aquest llibre. Una realitat senzilla però profunda que em vaig decidir a plasmar.

Encara que, en aquell moment, ja estava donant algunes classes a embarassades, va ser en aquesta formació on em vaig adonar del que significava estar en aquest estat. Vaig obrir la meva visió, vaig connectar amb la meva feminitat i la meva veritat interior i vaig començar a adaptar les meves classes a les futures mares i les seves necessitats, rebuscant en tots aquells coneixements que, com a professora de ioga especialitzada en respiració, podia aportar a aquestes meravelloses classes per a dones en processos de gestació. Vaig anar fusionant, des del respecte a les mares i el seu nou estat, dues de les meves mons preferits.

Promo Respira en ti y en el bebé

Tot això es plasma en aquest llibre, més curt, més emocional i menys tècnic que l’anterior. És la manera d’anar apropant-me a aquest estret vincle que em commou i que comença abans i va molt més enllà de l’acte de donar a llum.

Desitjo que aquest llibre t’acompanyi en el teu moment vital actual, estiguis o no embarassada, siguis o no siguis mare, siguis o no siguis dona, i t’animi a continuar a respirar.

Perquè amb la respiració s’inicia i s’acaba tot. Respira.

La respiració: clau en l’embaràs, el part i la vida

La respiració és vital. Aquesta t’acompanyarà durant tota la teva vida i resulta una aliada indispensable durant l’embaràs. Connectar amb la teva respiració, observar-la, deixar que flueixi, allargar-la suaument a l’expirar, són senzills gestos que t’acosten més al teu interior i d’aquí a al nadó.

Respira en ti y en el bebé, et donarà recursos per gaudir més conscientment d’aquest moment vital que es produeix al gestar una vida en el teu interior.

Més enllà del “respira”, “empeny” de les preparacions a el part, la filosofia del ioga ens ensenya que mitjançant la respiració obtenim el prana, l’energia vital, que ens nodreix i que nodreix al nostre nadó. Són nou mesos de respiració compartida. De ser un i dos alhora. És molt més que un intercanvi físic, és una respiració emocional.

El llibre s’acompanya d’àudios descarregables amb exercicis i meditacions que podràs realitzar a casa. Així que …

Seu i respira!

Respira en ti y en el bebé

En aquest llibre he reunit la meva experiència professional com a experta en respiració conscient i la meva visió més tècnica i pràctica, per apropar-te a el món de la respiració en l’embaràs i el part.

Al llibre trobaràs més de 20 tècniques explicades de forma propera perquè puguis practicar-les a casa. De les quals 12 podràs descarregar a través del blog per escoltar-les en format mp3.

Estructura del llibre

  • Capítol 1: La respiració, aquest procés vital: respiració fisiològica, tipus de respiració
  • Capítol 2: El ioga i la respiració: fases, qualitats, la respiració emocional, la ment
  • Capítol 3: La respiració en l’embaràs: canvis hormonals, com respira la mare ?, beneficis de seure a respirar, simptomatologia de l’embaràs, els exercicis respiratoris
  • Capítol 4: La respiració en el part: beneficis d’aplicar la respiració conscient, els exercicis respiratoris, respirar en el dolor i respirar en el plaer, la respiració de l’nounat.
  • Capítol 5: Viu i respira

Per a altres opcions i / o enviament internacional consulta el següent enllaç.

Garantia de pagament

Marcas de aceptación

Fotografia portada adaptació de el banc d’imatges Designed by Freepik