Suficiente para amar

Suficiente para amar vertical

Format: Tapa tova sense solapa. 14 x 21 blanc i negre paper 100% reciclat
Número de pàgines: 252
Any del copyright: 2021
Idioma: Espanyol
Gènere: Ficció
ISBN: 978-84-948970-2-3

Enviament gratuït a Espanya (península i Balears) per correu ordinari.

PREU: 10€

Superó la cantidad máxima
Cantidad mínima de compra de 0 se requiere
Se permite Cantidad máxima de compra οf 3
10.000
5

Anar a la cistella / Anar a la tenda

Aquest commovedor llibre mostra una manera de suportar uns fets greus amb la il·lusió i la bellesa poètica. El narrador, amb alta càrrega de tendresa i humanitat, mostra la relació d’una família que després d’un tràgic accident pateix per la mort de la mare.

A través de contes connectats amb històries relacionades amb la mar es transmet l’enginy de el pare que, amb presència plena, procura aixecar l’ànim de la seva filla.

Mitjançant reflexions i frescos diàlegs s’explica una nova forma d’apreciar els escacs com a joc per gestionar els conflictes amb resiliència emocional.

Suficiente para amar

És un llibre per a navegar i deixar-se portar. Amb onades de paraules i jocs, però també amb sentiments i preocupacions. L’autor ens convida a interpel·lar, a observar el que hem sentit, a respirar, a pintar, a crear.

Es tracta d’un llibre que et parla a tu, lector. Donant-te eines valuoses com el mètode PESAR i també dibuixos i jocs per treballar amb tota la família.

[ …] Suficiente para amar es una historia que navega siendo acariciada por una pacífica brisa.

En las hojas en las que estás poniendo los ojos puedes encontrar mapas para surcar tu propia singladura. Si decides embarcarte en leer este libro entonces respíralo profundo, sin prisa por llegar a tu destino. Zarparemos para disfrutar de oleadas de imaginación dejando espumosas reflexiones y estelas de juegos de palabras. […]

Mientras salpicaba y jugaba con la espuma del mar, el Capitán charlaba con su velero pues era su único compañero.

  • Preguntó el Capitán: «¿Dónde estará un mundo mejor?»
  • Él mismo se respondió: «Si no es el Primer ni el Tercer Mundo; ¿debería ser el Segundo?»

Segundo a segundo el Capitán ya no quería vivir en el Primer Mundo, le daba igual llegar el primero pues lo importante es saber llegar. Respiró profundo llenando el abdomen y dejó paso al sonido del silencio que llevaba un mensaje hasta el horizonte. Rápido caminó de popa a proa y muy despacio se dirigió de nuevo a la popa del velero. Con su mirada buscó la estela en el mar, que había dejado a su paso el velero, extendió sus brazos y dejo volar un suspiro que liberaba al pasado.

Marco puso su velero a son de mar, estribando y trincando el aprendizaje de su apasionante singladura. Sopló las velas y se dispuso a dirigir la caña del timón a un rumbo amar adentro.

Mirando a la Rosa de los Vientos comprendió que lo importante no es saber de dónde se viene, sino que es mejor saber por dónde se va a un mundo mejor.[…]

Sobre el autor

Álvaro Cano Melchor

Álvaro Cano Melchor, Guadalajara 1980, és un narrador d’il·lusions i il·lusionant. De trajectòria viva i en constant creixement.

La seva experiència com a educador social, coach i mediador li fa gran coneixedor de les emocions humanes, dels conflictes i la seva resolució pacífica i creativa.

En un lloc de la Manxa, de nom Guadalajara, no ha passat molt de temps que va néixer Álvaro. Va ser bressolat amb l’afecte de la seva família, va gatejar entre maratons de contes i va avançar fins a ser Educador Social. Va córrer en l’expressió lúdica per al diàleg apreciatiu i el lideratge motivacional, en la seva ruta per la formació va complementar la seva aventura especialitzant-se en Coaching i gestió del talent. Es va embarcar en Mediació comunitària i es va acreditar com a Psicoterapeuta, director de Psicodrama.

Després de quaranta anys de pelegrinatge va finalitzar el llibre «Suficiente para amar» sent això tot just un far de llum en el seu quadern de bitàcola. Com un aprenent de la fe com resiliència solca el present amb entusiasme i la ferma intenció de donar testimoni d’estimar a dins i irradiar-fora és l’art de la humanitat.

Garantia de Pagament

Marcas de aceptación