Yoga-Sūtra de Patañjali

Yoga-Sūtra de Patañjali Montserrat Serra Fort

Format: Tapa tova amb solapa. 14 x 21 blanc i negre paper 100% reciclat
Número de pàgines: 241
Any del copyright: 2020
Idioma: Espanyol
Gènere: No-ficció Filosofia del ioga
ISBN: 978-84-948970-8-5

Enviament gratuït a Espanya (península i Balears) per correu ordinari.

PREU: 19€

Superó la cantidad máxima
Cantidad mínima de compra de 0 se requiere
Se permite Cantidad máxima de compra οf 3
19.000
19

Anar a la cistella / Anar a la tenda

Els practicants de ioga i aspirants a la felicitat, no deixem de llegir i rellegir aquest text. No es tracta d’un llibre d’un sol cop. És un text dels que t’acompanyen. En el qual pots trobar respostes, en què et veus reflectit encara que tingui diversos mil·lennis.

El ioga va molt més enllà de el cos físic. Molt més enllà de la postura o la pràctica social. És un camí d’interiorització. És un camí a la realització. Aquest llibre és una introducció a aquests camins. No es tracta d’una obra fàcil, requereix una mica de coneixement de la filosofia de l’ioga i un mestre que pugui acompanyar-nos, per això sempre s’interpreta a través de les justes paraules dels seus comentaristes.

Els Comentaris de la Montserrat Serra i Fort sobre el text dels Yoga-Sūtra de Patanjali, no podrien aparèixer en millor moment. La crisi actual i la situació de pandèmia en molts països i recuperació en d’altres, ens donen l’oportunitat de rellegir el text amb nous ulls.

L’autora ens diu: – la unión del observador con su campo de observación – es fuente de sufrimiento pero esta situación se puede convertir en un motivo de evolución. Es precisamente esta unión dolorosa la que nos ofrece la posibilidad de liberarnos de ella a través de su toma de conciencia.

Sloka 2.23, Yoga-Sūtra de Patañjali, Comentarios de Montserrat Serra

Identificar-nos, identificar-nos amb la por, amb la preocupació, amb les morts, amb el patiment. Amb l’acusació, amb la culpa, amb tot el que ens arriba extern. Però també l’intern és objecte de l’observació i amb això també ens identifiquem amb el cos, amb els sentiments, amb la ment.

Gran coneixedora de el text i deixeble directe de T.K.V. Desikachar, tal com ella mateixa comenta els seus alumnes l’han empès a escriure aquests comentaris que són un regal per la senzillesa amb la que ens presenta cada sutra que a l’hora ens deixa entreveure tota la profunditat de la mateixa.

Us convido a conèixer l’obra. Quan la situació ho permeti l’autora farà petites presentacions al llarg de la geografia espanyola. Us mantindré informats.

La versió catalana dels comentaris va ser publicada al 2019. La teniu disponible al següent enllaç per la compra en català.

Fotografia portada Montserrat Serra i Fort Yoga-Sūtra de Patañjali
Fotografia portada: Estanys de Basturs – Montserrat Serra i Fort