La respiración y el yoga (cat)

La respiración y el yoga vertical

Format: Tapa tova amb solapes. 17×23 blanc i negre paper 100% reciclat
Número de pàgines: 231
Any del copyright: 2017
Idioma: Espanyol
Gènere: No ficció Tractats Yoga
ISBN: 978-84-617823-0-7

Enviament gratuït nacional a Espanya (península i Balears) per correu ordinari.

PREU: 17€

Superó la cantidad máxima
Cantidad mínima de compra de 0 se requiere
Se permite Cantidad máxima de compra οf 3
17.000
20

Anar a la cistella / Anar a la tenda

El llibre La respiración y el yoga, està dedicat a tots aquells practicants i amants del ioga que vulguin donar un pas més en el seu camí i endinsar-se a la disciplina del prānāyāma.

La respiració i la regulació conscient del prāna o la energia vital ( prānāyāma ) és un dels punts claus de la ciència del ioga. El pas cap a les disciplines més profundes i connectades amb el ser: pratyāhāra (subjecció sentits); dhāranā (centrament); dhyāna (meditació) i samādhy (fusió). Prānāyāma pot considerar-se una ciència en si mateixa, i aquest llibre preten apropar aquesta disciplina de forma teòrica i pràctica. Fent èmfasis tant en els aspectes mecànics de la respiració com en els més subtils o energètics. Per aconseguir profunditzar a la nostra pràctica de ioga i també a la nostra vida.

La relació entre la respiració i el ioga és tan estreta que es pot dir que ioga és respiració i respiració és ioga. Patanjali ens descriu a la seva obra Yoga Sutras, el prānāyāma com la disciplina de la regulació conscient de la respiració. El quart agna o branca de la “ciència” del ioga.

La respiración y el yoga característiques

La reintegració de la respiració durant la pràctica de ioga és essencial i ens ajuda a harmonitzar el pensar, el sentir i el fer, no només durant la pràctica, sinó les 24 hores del dia. Poc a poc amb la pràctica conscient i integradora, la nostra respiració es va regulant, tornant-se una respiració còmoda, amplia i natural, la respiració del iogui o dels recent nascuts. Lluny de la respiració exaltada i inconscient que solem portar a la vida moderna.

La respiración y el yoga

Aquest llibre és el resultat d’anys de recerca i pràctica de les tècniques de prānāyāma. La primera edició és en castellà.

És un llibre amb més de 200 pàgines, amb il·lustracions, gràfiques i fitxes explicatives de més de 40 tècniques (entre tècniques preparatòries, pranayames majors i menors i tècniques meditatives) explicades de forma propera perquè puguin ser practicades a casa. Es detalla tant el mecanisme físic de la respiració com els aspectes energètics o prànics.

La respiración y el yoga, interior

Breument, això és el que hi podreu trobar:

  • Capítol 1: Mecànica o anatomia de la respiració. Aspectes físics de la respiració. Perquè és important la respiració a nivell funcional, quins tipus de respiracions podem trobar, etc.
  • Capítol 2: La disciplina del prānāyāma. Què és el prâna? Què és el prānāyāma? Visió iòguica de la respiració.
  • Capítol 3: Tècniques de prānāyāma. Fitxes tècniques de prânâyâmes majors, menors, tècniques de kundalinî, etc.
  • Capítol 4: La respiració i la ment. Treballar la respiració per calmar la ment.
  • Capítol 5: La respiració com a teràpia. Beneficis i efectes de les pràctiques. Recomanacions per diferents grups d’edat.
  • Capítol 6: Tècniques complementàries: shatkarmas i neteges.

Altres llibres de l’autora:


AGRAÏMENT MECENES:

Aquesta primera edició no hauria estat possible sense el recolzament desinteressat dels mecenes. Més de cent persones que d’una manera o un altre han contribuït a fer-ho. Gràcies a tots l’edició en paper és una realitat.

Teniu la meva sincera gratitud de tot el cor.

MECENES: Alicia; Alina; André; Área de Yoga areadeyoga.com; Ari i Marc; Avalonbcn; Beatriz Gómez Medina; Carla Figueras; Céline; Centre Yoga Change www.yoga-change.com  www.facebook.com/yogachangebarcelona ; Centro de yoga Ganesha Valladolid; Cristina Boloix; Dolors i Pocholo; Elena Lahoz; Elisabeth; Encarnación López Rojas; Enrique; Escuela de yoga Sanamantra www.sanamantra.es; Esperança Pons Mesquida; Ester; Ester Martínez; Esther Oriol; Eva Luna; Fernando y Elena; Francesc Gosalves López; Gerard Monserrat Ferré; Hector; Ildefons Checa; Inés; Javier Rueda; Judit Viñas; Lola Mtz Mas; Lourdes Ventayol; Margherita Scarpa; Maria Quintana; Marta Esteban; Mayte Criado; Mercedes; Merche; Mireia; Montserrat Ramírez; Nina Álvarez; Núr; Nuria; Núria Gago Doval; Paula; Pebi; Rafael Luna; Raül García i Pérez; Rvaleta; Samuel; Sandra Concari; Satya Centre de Ioga www.satyaioga.cat; Sebas; Sixta Kurt; Teresa; Vicky; Victoria; Xavi i a tots els ANÒNIMS / ANÒNIMES.

Moltes gràcies a tots pel vostre suport!