Benvinguda, et presento IKI Editorial

És temps de benvinguda, després d’anys de feina de formiga (o de puça fins i tot), surt a la llum IKI Editorial. El nou segell sota el qual publicaré els llibres a partir d’ara.

Quan vaig escriure “La respiración y el yoga“, ara fa ja cinc anys, ni em veia ni em sentia com una editora. Però el temps és tossut i posa les coses al seu lloc i aquell projecte sense nom propi, va anar creixent, incorporant noves autores i autors amb els que compartir camí. Així de cop un llibre que va tornar-se una dotzena, escriure va donar pas a editor, i passet a passet neix IKI Editorial.

Les coses canvien però no ho fa l’essència, així que segueixo sent jo mateixa, però simplement hi haurà un mica més d’odre a tot plegat.

En néixer, un projecte és com un brot tendre. Dues minúscules fulles, una petita tija i una arrel que s’ancora profund. Ningú sap el que li depararà el futur.

Meenakshi

Agraïments

Així que no puc sinó donar les gràcies a tots els que han fet possible que aquest projecte es faci realitat. Espero no oblidar-me ningú.

En primer lloc a la meva família, per confiar en mi, per estar al meu costat i creure en les bogeries que se’m passen pel cap, també al meu germà i la seva esposa per empènyer subtilment però amb moltes ganes. Gràcies a tots, a tu també Arnau, la meva consciència encarnada.

En segon lloc als autors i autores que s’han posat a les meves mans, amb els que comparteixo visió de la vida i del món. Gràcies per donar espai a que aquest projecte comú tirés endavant.

Finalment a tots els mecenes que van confiar en aquell primer llibre, sense les vostres aportacions no estaríem on som ara. Gratitud eterna.

Benvinguda IKI Editorial

Així és com arranca IKI Editorial. Posant ordre, brotant i seguint.

Benvinguda IKI Editorial