Jornada de portes obertes a TECIELO

Apunteu les dates !!!!

Del 16 al 21 d’abril participo a la jornada de portes obertes del nou espai de teràpies TECIELO a la zona del Camp de l’Arpa a Barcelona.

Donaré dues sessions gratuïtes, una de Hatha Ioga i l’altra de Ioga Restauratiu. A més les companyes de TECIELO ofereixen altres classes, xerrades i meditacions TOT GRATUÏT. Una oportunitat per conèixer l’espai i a les seves terapeutes. Només heu de posar-vos en contacte amb Nadia, la coordinadora i reservar la vostra plaça:

Reserva la teva classe gratuïta trucant al 636291238 o enviant un correu electrònic a info@tecielo.com

Pels que no conegueu tots dos estils de ioga, us els presento:

IOGA RESTAURATIU

El Ioga restauratiu és una potent eina per reduir l’estrès i restablir la salut. Es tracta d’aconseguir una “relaxació activa” a través d’oferir suports al cos en realitzar una pràctica de ioga suau i conscient de lents moviments i estant en estàtic durant diversos minuts en les postures, prement o estimulant diferents parts de la columna vertebral. Ús del suport Backmitra® per al treball restauratiu intens sobre la columna.

La pràctica està enfocada a produir una resposta de relaxació en el cos. Activant el sistema parasimpàtic que ens permetrà aconseguir les tres R: relaxar, reparar, renovar. S’acompanya d’una respiració activa, conscient i profunda que ens ajuda a passar d’un estat de dispersió i estrès a un estat de relaxació i atenció.

Indicada per a practicants de ioga que vulguin compensar molèsties o dolors causat per les tensions de la vida diària i / o persones sense experiència que vulguin aprendre eines per millorar les seves dolències físiques.


HATHA IOGA

La classes de Hatha Ioga se les coneix com el ioga tradicional o ioga clàssic. S’enfoquen a tres nivells, cos físic, cos mental i cos causal, combinant moviment dinàmic amb postures en estàtic. Es comença amb un treball corporal que ens manté en forma física per mobilitzar les articulacions, alliberar tensions de tota mena, estirar el cos i mantenir la musculatura activa, però la intenció última de les pràctiques és l’atenció i la relaxació. Atenció cap al professor, cap a un mateix i les seves sensacions. Relaxació, ja que la vida ja és prou complexa per afegir-tensió en el ioga.

No hi ha competició, ni nivells, sinó que l’alumne troba el seu nivell dins de la pràctica, començant pel cos, aprenent a coordinar amb la respiració per poc a poc anar endinsant cap a un mateix per trobar la calma i la serenitat en cada postura. En la postura s’ha de trobar la fermesa, l’equilibri, la comoditat i l’observació. Perquè s’alliberi i sorgeixi tot allò que hagi de sorgir.

Les classes es combinen amb meditació (observació activa del cos, la respiració i la ment), ioga nidra (relaxació conscient guiada) i pranayama (respiració conscient).

Així que si us ve de gust esteu més que convidats ioguis !!!