Comunitat ioga online SEGUEIX-NOS

Aquests dies veient el timeline a les xarxes socials sembla que els yoguis haguem sortit de sota les pedres. Tots ens hem bolcat a oferir els nostres recursos online per donar suport a totes les persones que estan a casa. Sabem que moltes persones viuen aquest confinament des de la soledat, sense feina o ocupació, ja sigui per estar jubilats o en ERTE, en petits pisos a les grans ciutats; també altres estan sortint cada dia a posar-se en risc per que continuïn els serveis essencials, l’angoixa i l’estrès són l’ordre del dia. Això fa molt necessàries totes aquestes iniciatives que volen acostar el ioga i la seva filosofia a les nostres llars.

Què estem fent?

La comunitat del ioga a Catalunya no ha fallat. Ho ha entès des del primer moment, calia un canvi, calia obrir-se, calia compartir els nostres recursos, crear comunitat en aquests temps de solitud i aïllament. Deixar de banda les nostres diferències d’estils, de línies de pensament, perquè ioga és unió.

Tots ens estem entregant a oferir classes online, la majoria de forma gratüita i en obert, tot i la incertesa de la pèrdua econòmica que ha suposat tancar els centres i escoles de ioga des del primer moment. Molts sabent que igual no podrem tornar a obrir en les mateixes condicions o inclús abaixar persianes definitivament.

Què puc fer?

Així que us convido a SEGUIR-NOS. A seguir als centres de barri, als professors, als creadors petits que estan regalant la seva feina ens aquests moments de dificultat. Perquè si ens segueixes tindrem més recursos, les xarxes socials donen més visibilitat, capacitat i medis als comptes que tenen més seguidors. Si t’agrada i vius el ioga, si formes part de la comunitat de ioga, dedica uns segons a seguir els teus companys, a seguir aquell professor amb el que vas començar a fer classes, a seguir aquell centre que està al teu barri.

Per què seguir no costa gaire, només uns instants a fer un click. He recopilat centres, escoles, professors, mestres, amics i companys que estan oferint la seva feina. Així teniu un llistat per conèixer diferents estils i pràctiques. Alguns les estan emetent de forma oberta al Instagram live i d’altres a Youtube . Si seguiu els seus comptes podreu veure quan fan les classes en obert de ioga i meditació.

També pots contactar amb ells per les classes privades o en grup per videoconferència, tallers i altres iniciatives que estan organitzant.

Aniré actualitzant la llista!!! Ho prometo!!!

Comunitat del Ioga a Catalunya Online

GRÀCIES PER FORMAR PART DE LA COMUNITAT DEL IOGA!!!!

6 respostes a «Comunitat ioga online SEGUEIX-NOS»

 1. Mil gracias por esta iniciativa, Sílvia!
  Yoga es unión y ahora más que nunca late en nuestros corazones y nuestro proceder. Predicar con el ejemplo, es mucho más que una frase bonita, así como actuar por el bien común con desapego al resultado.
  Mi más sincera gratitud por incluirme en esa lista y mi admiración por tu trabajo.
  Sigamos remando en esta dirección y sin duda el mundo cambiará.
  Un abrazo gigante 🤗💜🙏

 2. Me parece una idea excelente, sobre todo per gent de barri y pequeño comercio. Todo el apoyo posible.

  1. Gracias Elsa. Así es los comercios pequeños sobretodo en las grandes ciudades ya están muy al límite por los cambios de la venta online, la subida de los alquileres, etc. Va a ser un golpe duro y debemos apoyarlos al máximo! Un abrazo.

 3. Que bonito y cuanta unión genera esto.
  Gracias a todas todos y especialmente a ti por unirnos aquí.
  Mi maestro me enseñó que “el verdadero yoga empieza cuanto acaba la Clase”. Y eso es !
  G R A C I A S
  CUIDAROS
  OS QUIERO

Els comentaris estan tancats.