Classes Ioga per Embarassades – Oferta setembre

Durant el mes de setembre impartiré classes de Ioga per a Embarassades i Ioga Postpart a un preu super econòmic al centre Escola Yogavida. Una bona oportunitat per provar aquestes classes per a totes les mares.

Després de la meva formació amb Àgata Subirats i Imma Camps no puc estar més contenta amb el feedback de les alumnes en les classes de ioga per a embarassades. En aquest moment tan dolç i també tan apoteòsic (no ens enganyem) de les seves vides són una font d’energia i inspiració.

Si esteu interessades en provar o sabeu d’algú que ho estigui us deixo tota la informació.

IOGA EMBARASSADES: Les classes de ioga per a embarassades són classes dinàmiques que combinen una part física per alleujar dolències, preparar per al part i les contraccions, amb una part meditativa de descans i relaxació. Tot això coordinat amb la respiració, que serà clau tant en l’embaràs com en el part.

Aprendrem a connectar amb nosaltres i el nostre nadó, i també a tenir eines per gestionar millor aquest nou camí davant nostre.

Grups reduïts amb atenció personalitzada, classes aptes per a tot tipus d’embarassos a partir del 2n trimestre o 3er mes, encara que no s’hagi practicat ioga mai abans. Es realitza una entrevista prèvia per conèixer l’estat de salut de la mare i presentar-li l’Escola. Després d’això pot fer les classes de prova.

DATES: Dimarts 18 i 25 de setembre (preu de promocional 5€ / classe).

HORARI: Ioga Embarassades De 11:30 a 12:30 // 16:30-17:30

IOGA per al POSTPART: Així com cada embaràs és un món, igualment ho és cada part i recuperació posterior. El treball del sòl pèlvic, la mobilitat, enfortir els braços, obrir pit i aprendre a connectar amb el nostre nadó seran les claus d’aquest moment vital.

Les classes de ioga postpart ens permeten recuperar el cos, sentir-nos fortes i amb ànim i trobar un espai que compartir amb altres mares i nadons. Les mares poden incorporar-se a aquestes classes després de la quarantena i fins que els nadons comencin a gatejar.

DATES: Dimarts 18 i 25 de setembre

HORARI: Ioga POSTPART de 12:30 a 13:30

MÉS INFORMACIÓ i RESERVES: imprescindible reservar abans de la classe a través de l’Escola Yogavida: info@escolayogavida.com / 93 209 33 98