Curs pràctic de Yin Yoga (3a edició)

Tornem de las vacances i no puc estar més contenta. Dir-vos que després de l’èxit de les anteriors convocatòries realitzaré una nova edició del Curs pràctic de Yin Ioga aquest trimestre a l’Escola Yogavida de Barcelona.  Iniciem el dia 5 de octubre! No us despisteu!

Us deixo tota la informació:

Curs trimestral pràctic de YIN IOGA. Visió de les 25 postures clau de Yin Ioga acompanyats de pràctica i relaxació guiada (ioga nidra). Cada divendres s’aprofundirà en dos o tres postures yin, veient els seus efectes, beneficis i adaptacions sobre els diferents cossos. L’alumne coneixerà les postures, la millor adaptació per al seu cos i estat actual, i se li generaran les bases per a una bona autopráctica a casa.

Ideal per iniciar-se en la pràctica ja es sigui practicant d’altres estils de ioga i / o professor que vulgui conèixer aquest estil particular.

PRIMER CURS (3a edició): Visió de les 25 postures. Teoria de la pràctica de yin ioga, com practicar, fonaments i diferències amb la pràctica de Hatha. Base energètica de la pràctica.

El curs constarà d’una breu part teòrica, lliurament de materials i classe pràctica de yin ioga d’hora i quinze minuts.

El fenomen del Yin Ioga, va sorgir als Estats Units com a pràctica estàtica i de descans en contraposició de les pràctiques molt Yang, dinàmiques o actives en què s’està convertint el ioga modern. El Yin Ioga, treballa principalment les fàscies (l’anomenat teixit connectiu: embolcalls dels músculs, tendons i lligaments), un teixit dur i rígid que s’ha de treballar des de la “inacció” o el total repòs de la musculatura. A més combina la pràctica de ioga (postures i respiració) amb el coneixement de la teoria dels elements i meridians de la medicina tradicional xinesa, aportant una visió energètica de cada postura.

PER A QUI: Dirigit a persones amb certa pràctica regular de ioga que vulguin complementar les seves classes (més yang) amb una pràctica més pausada, centrada en l’estirament profund de les fàscies mitjançant la inacció muscular.

DATES: Tots els divendres (no festius o ponts) del 5 d’octubre al 14 de desembre. En total 8 classes (12 d’octubre, 2 de novembre i 7 de desembre no hi ha classe).

HORARI: PRIMER CURS (iniciació): Divendres de 18:35-20:05 (1h 30 minuts).

INFORMACIÓ I RESERVES: info@escolayogavida.com i en 93 209 33 98. Les places són limitades en ordre d’inscripció fins a completar aforament.