Entrant al 2019

Aquest any 2018 m’ha deixat un bon sabor de boca. Molts canvis, però sobretot una connexió amb mi mateixa, amb la creativitat innata que tots portem a dins i que se’ns oblida de tant en tant.

Ha sigut un any de molt de ioga, de seguir amb les meves formacions personals (ioga, veu i cant), de donar noves classes, tallers i cursos. Però sobretot ha sigut un any de consolidació personal, qui sóc jo, que vull fer i como ho faré?

Al 2019 només li demano poder gaudir de tot allò que he sembrat al 2018. Per que tinc un munt de ganes de continuar amb aquesta creativitat i poder gaudir-ho. Aviat espero poder compartir-vos diversos dels meus nous projectes per aquest any nou. M’he posat les piles i espero que us agradin.

Només hem queda desitjar-vos que aquest 2019 estigui ple d’alegria, joc, imaginació i creativitat. A per el 9!!!!