Taller de Pranayama – Sant Feliu de Guíxols

Ja tenim les dates per al Taller de Respiració Conscient:  «Tècniques de pranayama per la  modificació de l’estat mental» que realitzaré a l’Espai Ganesha de Sant Feliu de Guíxols.

DURACIÓ: 1h i 30 minuts

TALLER: Teòric / Pràctic amb entrega de material per escrit

DATA i HORA: Divendres 18 de maig de 18:00 a 19:30.


Que la societat occidental actual (i gran part de l’oriental) està accelerada és una realitat que podem palpar a simple vista. En pocs anys hem passat d’esperar mesos a rebre una carta, setmanes a rebre una visita, dies a rebre un correu electrònic, a la immediatesa actual de tan sols uns mil·lisegons a rebre tot tipus de missatges per les xarxes socials i sentir-nos obligats a contestar-los amb la mateixa immediatesa. Estem tan connectats que la nostra ment pot entrar en un cercle d’impactes ràpids i estrès generant tot tipus de malalties tant físiques, mentals o emocionals (ansietat, pors, irascibilitat, dolor lumbar, contractures, asma, etc.).

La respiració conscient i el pranayama (la regulació conscient de la respiració – el prana o energia vital) ens ajuden a tornar a la ment a nivells més saludables, a recuperar el seu estat natural de calma i pau. Aquest estat on les nostres reaccions ja no són immediates i precipitades, sinó respostes meditades a les situacions que ens trobem.

OBJECTIU: Aquest taller ens acosta les tècniques de pranayama indicades per a la modificació del nostre estat mental, passant de l’agitació a la calma, de l’acceleració a l’assossec, de la ira a la quietud. Per poc a poc poder entrar en un estat de equanimitat i observació.

S’explicaran diverses tècniques i es lliurarà material per poder seguir practicant a casa.

PER A QUI: Practicants de ioga, meditació, relaxació o persones interessades en els efectes sobre la ment de la respiració conscient.

Més informació i reserves: Espai Ganesha 972 32 52 98 / 656 160 825  / espaiganesha@gmail.com