Per Sant Jordi regala el llibre “La respiración y el yoga”

S’acosta la diada de Sant Jordi, una de les festivitats més especials de la nostra terra, on és tradició regalar llibres i roses per celebrar la vida i l’amor cap als altres.

Aprofitant aquesta diada tan especial del 5 al 25 d’abril de 2018 podeu comprar el llibre de “La respiración y el yoga” amb un 10% de descompte.

Com molts ja sabeu el mes de desembre passat em vaig llençar a l’aventura de la autopublicació del meu primer llibre: La respiración y el yoga  fruit de l’esforç, la pràctica i la recerca de tècniques de pranayama. Des de llavors no he parat entre classes noves, tallers, presentacions, etc. ha sigut una autèntica bogeria.

Aquest llibre està dedicat a tots aquells practicants i amants del ioga que vulguin donar un pas més en el seu camí i endinsar-se a la disciplina del pranayama, la regulació conscient del prana o energia vital. Es tracta d’un llibre molt complert on explico el procés mecànic de la respiració, els conceptes sutils i energètics que acompanyen a la pràctica, els beneficis, les contraindicacions i més de 40 tècniques explicades de manera propera per poder ser practicades a casa.

Per gaudir de la promoció, només cal que m’escriviu al correu electrònic  que trobareu al meu contacte, indicant: PROMOSANTJORDI2018 i compreu el llibre del 5 al 25 d’abril (ambos inclosos).

PREU PROMO:  15,3€ (iva inclós)

FORMA PAGAMENT: Transferència bancària.

ENVIAMENT: Gratuït per correu ordinari a tot l’estat espanyol (península i canàries), sol trigar uns 4/5 dies en funció de correus. Hi ha l’opció d’enviament certificat amb seguiment del paquet per només 5€ més.

Nota: en cas d’empreses, centres de ioga o professionals del sector es pot emetre factura si es faciliten les dades corresponents.

Més informació sobre el llibre

També podeu veure aquesta entrevista a TV Costa Brava on explico les motivacions per escriure el llibre i parlo del seu contingut.