Yoga per l’embaraç

Una de les majors novetats d’aquest any ha estat la meva incursió en el món del ioga per a l’embaràs, part i postpart. Un autèntic regal d’aprenentatge en el meu moment vital actual.

Després d’anys de fer classes regulars a homes i dones de tota edat i condició, sentia que havia d’aprofundir en aquest ensenyament per a dones en estat. En part per recuperar aquesta part meva, la meva feminitat, la meva creativitat, la meva capacitat de crear, donar vida, ser mare. Però també per poder acompanyar aquestes mamis en aquest moment vital, on trenques una mica amb la societat (“ui, ja no ets productiva per a l’empresa ….”) i et prepares per abraçar una nova vida.

Amb una meravellosa, energètica i vital formació amb Àgata Subirats @Mamayoga, em vaig llançar a donar diverses classes a grups petits. No puc estar més agraïda, de donar espai a aquestes super dones, perquè es coneguin, s’empoderin i sentin aquesta connexió meravellosa, aquesta unió que els dóna el ioga amb elles mateixes, creadores de vida, reconnectantse i fusionant-se amb tot el que aquesta per arribar. Recuperant la seva intuïció i el seu poder personal, però sobretot abraçant a la nova vida que porten al món. Sigui quin sigui el camí, sigui quin sigui el procés, és perfecte tal com és.

Per a totes aquelles mamis i futures mamis que sapigueu que estem muntant grups en el nou espai: TE CIELO del Camp de l’Arpa Barcelona amb dues finalitats:

  • Grups pre-concepció.
  • Grups embaràs. A partir del 2on trimestre.

El ioga és una poderosa eina que ens ajuda a conèixer-nos. En aquest moment vital, des de la decisió del “anem a per el nadó” fins a la lactància, ens ajudarà en cada pas del camí amb tots els canvis que estan per davant, físics, mentals i emocionals. No cal ser practicant de ioga ni estar en forma física.

Ioga pre-concepció

Perquè a vegades les coses no succeeixen quan una les planifica. Obrim aquestes classes de ioga pensades per a aquelles dones que porten temps buscant. Un espai i oportunitat per conèixer-vos a vosaltres mateixes, connectar, confiar.

La classe combina d’una part més física / iòguica per alliberar endorfines, descarregar i aprendre a conèixer-se, amb una part més meditativa on aprendrem a respirar, connectar i visualitzar.

Classes 1 cop per setmana / preu 43 € / mes

Grup mínim de 4 persones.

Ioga embaràs

Durant l’embaràs el cos de la dona pateix una metamorfosi adaptant-se a aquesta nova vida. Aquest procés meravellós pot estar acompanyat de dolències físiques, pors de tota mena, dubtes, cansament, etc. El ioga ens ajudarà en aquest camí.

Les classes de ioga per a embarassades combinen una part física per alleujar dolències, preparar per al part i les contraccions, amb una part meditativa de descans i relaxació. Aprendrem a connectar amb nosaltres i el nostre nadó.

Grups molt reduïts amb classes aptes per a tot tipus d’embarassos a partir del 2n trimestre o 3er mes. (Es realitza una mini entrevista prèvia per conèixer l’estat de salut de la futura mare).

Classes 1 cop per setmana / preu 43 € / mes

Grup mínim de 4 persones.

Més informació i reserves:  info@tecielo.com o silviagallego.yoga@gmail.com